Rebuilding, rehabilitation and furnishing of existing office space.
Due to strong growth, a new interior design concept was developed in collaboration with an internal group
appointed by the client, with the aim of making the transition from offices to an open space plan as smooth as possible for the users.
Early conceptual presentations laid the foundation for the development of bespoke table tops/desks taking into
consideration the needs and wants of the users. Acoustic fabrics were mounted as curtains in the
ceiling breaking up the landscape into smaller sections and assuring good acoustics in the space.
All these elements helped maintain flexibility and assured adaptability to future development
and changes in the company structure.
Interior design work included conceptual presentations and preparation in cooperation with the Research Council’s
appointed group, development of new, custom designed furniture, space planning, lighting plans, colours,
materials and furniture selection, execution and on site follow up.
  • Area1050 m2
  • ClientNorges Forskningsråd 
  • Interior architectureEili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

Leave a Reply...