Designing and rehabilitating an entrance area in a commercial building with no reception or waiting area,
the aim was to provide information and create a dynamic space with a sense of life,
avoiding that it become a mere decorative backdrop or transit point.
A contemporary feel was created in the interior whilst drawing on forms and materials
from the original postmodern facade to create a good dialog between new and old.
The more than four metre high laminated glass walls were decorated with colour and photo film and lit up by coloured LEDs.
The changing lights, the shadows, the reflections and the patterns create movement in the space.
The different directions of the lighting embedded in the ceiling and the
juxtaposition of distinct materials emphasize the dynamics of the room.
  • Area: 200m2
  • Client: KLP Eiendom AS
  • Interior architecture: Eili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

Leave a Reply...