Projection, development and design of new work stations.
For this project we collaborated closely with an internal group appointed by the client, and early conceptual
presentations created the basis for the development of a bespoke table top/desk well adjusted to the space plan.
The design also considered the needs and wishes of the users regarding the size of the table,
and the possibility of adding table screens for privacy.
The flexibility of the form allowed a number of possible combinations, and by adding electrical height regulation,
table mounted screens, and the use of a flexible lighting system with vertical power distribution,
we successfully satisfied user demands for a good work place. 
  • Client: The Research Council of Norway
  • Furniture designEili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

Leave a Reply...