Rehabilitering av eksisterende frisørsalong.
Da Tomina frisør skulle oppgradere lokalene sine ble det utarbeidet et konsept lagt til grunn for valg av farger,
materialer og innredning. Konseptet kan oppsummeres med ordet sceneskifte; ikke bare skulle salongen gjennomgå store
forandringer, men yrkets natur er nettopp det å forandre kundens fysiske fremtoning, før de igjen “entrer scenen”. 
Arbeidet fra konsept til faktisk utførelse i selve salongen ble basert rundt natur og ro, sand, sjø og sol –
elementer som ofte brukes i avspenning og meditasjon.
Duse nyanser ble valgt på vegger og speilinnredninger for å skape en harmonisk tilværelse.
Grunnet begrenset areal i venteområdet ble bord og stumtjener spesialdesignet og tilpasset salongen.
Lokalene ligger i nærheten av Lillestrøm stasjon i en gate med mange forbipasserende,
og utstillingsvinduene og presentasjonen av salongen utad var derfor en viktig del av jobben.
Interiørarbeidene omfattet konseptuelle presentasjoner, design av spesialtilpassede møbler, prosjektledelse, prisinnhenting,
belysningskonsultasjon, farge-, material- og møbelvalg, vindusdesign, utførelse og oppfølging.
  • Areal: 60 m2
  • OppdragsgiverTomina Frisør AS
  • Interiørarkitekt MNILEili Frøholm Olsen for BesiTre AS 

Legg igjen et svar...