Prosjektering, ombygging og innredning av eksisterende kontorlokaler for markedsføringsavdelingen til BBS.
Vekst og generelle oppgraderingsbehov var grunnlaget for dette oppdraget.
En grundig analyse ble gjennomført og ledet til utviklingen av et nytt interiørkonsept tilpasset ny logo og profil,
med stor fokus på effektivisering og funksjonalitet i et tidløst uttrykk som kunne videreutvikles til bruk også ved senere rehabiliteringer.
Fellesfunksjoner ble samlet i to kjerner tilbaketrukket fra vindusarealene. På denne måten avgrenser de arbeidsplassene
fra inngangsområde og sosiale soner og skjermer det åpne landskapet mot unødig støy fra trafikkerte områder. Samtidig sikres
brukerne god tilgang til kopi/print, møte- og stillerom. Kommunikasjon og sirkulasjon mellom disse områdene ble nøye planlagt og tilrettelagt.
Interiørarbeidene omfattet prosjektering og planløsning, belysningsplaner, farge-, material- og møbelvalg, samt utførelse og oppfølging.
  • Areal: 950 m2
  • Oppdragsgiver: BBS 
  • Interiørarkitekt MNILEili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

Legg igjen et svar...