Ombygging, rehabilitering og innredning av eksisterende kontorlokaler.
Grunnet kraftig vekst ble et nytt interiørkonsept utviklet i samarbeid med en interiørgruppe nedsatt av oppdragsgiver
med det formål å gjøre overgangen fra cellekontor til åpent landskap så myk som mulig for brukerne.
Tidlige konseptuelle presentasjoner la grunnlaget for utviklingen av et spesialdesignet arbeidbord
tilrettelagt brukernes behov og ønsker. Justerbare akustiske gardiner montert i himling demper akustikk og bryter opp kontorlandskapet
i mindre områder. Alle disse elementene er med på å opprettholde fleksibiliteten og tilrettelegge
for videre utvikling og endret bruk av den strukturelle oppbygningen av arbeidsplassene.
Interiørarbeidene omfattet konseptuelle presentasjoner og forberedelser i samarbeid med Forskningsrådets egen
interiørgruppe, utvikling av nye, spesialtilpassede møbler, prosjektering og planløsning, belysningsplaner, farge-,
material- og møbelvalg, innredning, utførelse og oppfølging.
  • Areal: 1050 m2
  • Oppdragsgiver: Norges Forskningsråd 
  • Interiørarkitekt MNILEili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

Legg igjen et svar...