Prosjektering, rehabilitering og innredning av eksisterende styrerom for Statens Jernbanetilsyn.
Det femkantede rommet var tradisjonelt innredet i teak med et spesialdesignet møtebord,
og himlingen hadde tilsvarende geometriske form. 
Ved å slippe tak i denne geometrien klarte vi å skape et nytt og moderne interiør. For å bryte med det gamle introduserte
vi elipsen som ny form. Denne knytter den nye møbleringen til den eksisterende flerkantede, buehvelvede himlingen gjennom et felles senterpunkt, og tas opp igjen i pendelarmaturen. 
Vi ønsket at den spennende geometrien, volumet og formen i rommet skulle komme til sin
rett, og la derfor fargekonseptet på en stram og enkel linje. 
Interiørarbeidene
omfattet prosjektering og planløsning, belysningskonsept, farge- og møbelvalg, materialvalg
og materialbehandling, samt utførelse og oppfølging på byggeplass.
  • Areal: 50m2
  • Oppdragsgiver: Statens Jernbanetilsyn
  • Interiørarkitekt MNIL: Eili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

Legg igjen et svar...