Prosjektering og rehabilitering av inngangsparti i Schouskvartalet.
Valg av holdbare og tidløse materialer, samt ønske om et stilistisk uttrykk, var viktige faktorer under
prosjekteringen da dette postmodernistiske bygget skulle få en innvendig ansiktsløftning.
Utfordringen med å få et inngangsparti uten resepsjon eller ventearealer til å være,
ikke bare en dekorativ kulisse, men til også å bidra med en dynamisk atmosfære,
ble løst ved introduksjonen av de over fire meter høye glasspanelene.
Sidestillingen av ulike materialer understreker dynamikken i rommet; de skråstilte glasspanelene
hviler mot perforert aliminium i rekkverket langs mezzaninetasjen og er nedfelt i terrazzogulvet.
Form og retning i de introduserte elementene, som de innfelte armaturene i gipshimlingen,
er også med på å skape et levende rom. I tillegg til to lag med laminert dekorativ-
og fargepigmentert film, skaper de fargede lysdiodene bevegelse og variasjon i vestibylen.
  • Areal: 200m2
  • Oppdragsgiver: KLP Eiendom AS
  • Interiørarkitekt MNIL: Eili Frøholm Olsen for Arkitektkontoret Eide og Haslestad AS

 

Legg igjen et svar...